Във Варна ще се състои квалификция на Startup World Cup

...
Във Варна ще се състои квалификция на Startup World Cup
Коментари Харесай

Български стартъпи с шанс да спечелят $1 млн.

Във Варна ще се състои квалификция на Startup World Cup 2019

Startup World Cup 2019 във Варна дава късмет на стартъпите да завоюват 1 милион $ (графика: Startup World Cup 2019)

За първи път в България ще се организира подготовка за „ Startup World Cup 2019 ” . Състезанието ще се състои във Варна по време на една от най-големите конференции за нововъведения и технологии в Югоизточна Еропа – Innowave Summit 2019.

Победителите от българското издание, дружно с други 40 стартъпа, ще имат неповторимия късмет да се състезават за награден фонд в размер на Щатски долар 1 000 000. Техните бизнеси ще бъдат презентирани в Силициевата котловина пред Стийв Возняк, Рийд Хофман и редица сполучливи вложители от целия свят. Финалът ще се организира в Сан Франциско на 22 май 2020 година
още по тематиката
Inowave Summit 2019 е хазаин за провеждането на Startup World Cup в град Варна на 18 и 19 октомври. Жури на надпреварата ще бъдат както част от лекторите, представители на международни капиталови фондове, по този начин и бизнес ангели и вложители от целия свят.

„ Това съревнование промени напълно живота ми! ”, споделя Карлос Кастро Гонзалес, съосновател на компанията Abivin, която сграбчи огромната премия през миналото издание. По неговите думи, Startup World Cup e изиграло ролята на трамплин за бизнеса му с нововъведения в областта на опазването на здравето.

Желаещите да се включат в конкуренцията Startup World Cup 2019 могат да създадат това изцяло гратис на формалния уебсайт на събитието.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР