Във Варна се провежда протест срещу Законопроекта за енергия от

...
Във Варна се провежда протест срещу Законопроекта за енергия от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Протест срещу вятърните паркове в Черно море блокира райони на Варна

Във Варна се организира митинг против Законопроекта за сила от възобновими източници в морските пространства. Това е поредна самодейност против законодателния текст с главен вносител Ивайло Мирчев, депутат от Демократична България.

Пряка причина за недоволството става проведена от Центъра за проучване на демокрацията кръгла маса, която трябваше да се организира през днешния ден в морската столица.

" На 18 март, понеделник, в 9:30 ч, в хотел “Рослин Димят” във Варна, Центърът за проучване на демокрацията провежда кръгла маса с защити участници във Варна. Темата е “Отключване на благоприятни условия за вятърна сила в област Варна”. Целта е да се покажат опциите за бизнеса при разгръщането на офшорната вятърна промишленост в районната стопанска система. Непоканени са всички наранени от перките в морето - рибарския бранш, туристическия бизнес и българите от всички приморски общини - тяхната орис не съставлява интерес за центъра, където с американски пари изследват демокрацията. Нещо повече - те към този момент имат демонстрационен план за плаваща офшорна вятърна турбина наоколо до газовата платформа “Галата”. С нея ще изпитват иновация за вятърната агресия в целия свят. Към опитите да ни трансфорат в емигрантското гето на Европа прибавят още една цел - да сме и индустриално гробище. Варна се подготвя за обезлюдяване, с цел да се освободи територия. Следват американските военни бази. Има ли съгласни с тази орис? Ако няма, на 18 март, в 9:30 ч. пред хотел “Рослин Димят” във Варна разгласяваме митинг- заседание. "

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР