Във Варна проведохме редица срещи. Акцентът им беше обсъждането на

...
Във Варна проведохме редица срещи. Акцентът им беше обсъждането на
Коментари Харесай

Нинова: Правителството харчи много пари, но те не стигат до фирмите и хората

" Във Варна организирахме редица срещи. Акцентът им беше разискването на нашия План за възобновяване на България след коронавирус рецесията, както и платформата ни “. Това съобщи пред публицисти във Варна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия. Тя беше в града по време на обиколката ѝ в страната.

„ Концентрирах диалозите ни върху една тематика - стопанската система, тъй като без възобновяване на стопанската система няма да има нито опция за обществени политики, нито за промяна в здравеопазнето. Икономиката е в основата и на растежа на България. Смятаме, че 2021 е година за възобновяване на стопанската система. Правителството харчи доста пари, само че те не стигат до компаниите и хората”, уточни Нинова.

Тя даде за образец, че множеството дребни и междинни компании чакат своята помощ още от първата вълна на Коронавирус през април-май на предходната година и още не са я получили. Лидерът на българските социалисти означи, че редица от дребните и междинни компании са банкрутирали и по тази причина безработицата е скочили до 400 000 нови безработни в края на предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР