Във Варна отвори врати новият офис на . Компанията има

...
Във Варна отвори врати новият офис на . Компанията има
Коментари Харесай

HRS разширява дейността си в България с нов офис

Във Варна отвори порти новият офис на. Компанията има над 11-годишна история и сега пред нея следва за агресия с нови местоположения в страната. През годините компанията е печелила голям брой награди, а репутацията им на шеф е високо ценена. Нарастването на запитвания от клиенти и претенденти към услугите на организацията, напълно естествено докара до решението за разгръщане на активността й в България. Ето за какво компанията обръща взор към град Варна, който се развива с все по-бързи темпове и дава набор от благоприятни условия както на разнообразни бизнеси, по този начин и на чиновници.

Новият офис на организацията се намира в сърцето на Варна – на ул. “Княз Александър Батенберг ” 15 – което го прави елементарно наличен за бизнеси и претенденти от целия град. Офисът предлага набор от HR услуги, в това число оценка и асортимент на евентуални чиновници, ръководство на договорни взаимоотношения, осъществяване на всички действия към обработката на заплатите, подпомагане за цялостна HR тактика и още доста други. Може да разгледате цялостния набор от услуги на техния уебсайт.

Решението на HRS да оперира и в морската столица се взе за да улесни процеса по подбора на личен състав на бизнеси, които търсят надарени фрагменти, както и да спомага на претенденти да открият своето вярно място за развиване. Фокусът на организацията сега е да свърже подобаващи претенденти с работодатели и оказва помощ на всички, които търсят своето предопределение в мечтаната сфера.

С фокус върху даването на висококачествени, рентабилни решения за човешки запаси, организацията може да отговори на потребностите на всички бизнеси, без значение от бранша, в който работят. Константина Иванова, Мениджър клон Варна, споделя, че факторът, който отличава HRS Bulgaria от други организации за асортимент на личен състав, е гъвкавостта в ежедневната им работна среда. “За нас е значимо да намерим решение, да помислим `извън кутията` и да изградим доверие по веригата клиент-посредник-кандидат, ” споделя още тя. За да научите повече за проектите за развиване на Варненския офис на компанията, прочетете цялостното изявление с Константина Иванова на.

Ако вие си търсите работа в района или имате потребност от подпомагане за набирането на личен състав както и от други HR услуги, посетете Bulgaria и направете своето питане. За повече информация по отношение на дейностите на организацията HRS и новооткритият офис във Варна,.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР