Във Варна е задържан мъж, който е изпълнявал ролята на

...
Във Варна е задържан мъж, който е изпълнявал ролята на
Коментари Харесай

Пенсионер “олекна” с 20 бона заради ало измамници

Във Варна е арестуван мъж, който е изпълнявал ролята на “куриер ” в телефонната машинация. В него са открити към 11 000 лв..

Действията са осъществени на 9 декември на територията на гр. Варна от чиновници на ГДНП и сътрудниците им от ОДМВР – Велико Търново и Варна. В резултат на извършената интервенция е арестуван 47-годишен турски жител, за който има данни, че е изпълнявал ролята на пощальон в телефонна машинация по схемата – родственик, нуждаещ се незабавно от средства за интервенция в болнично заведение.

Сигналът за осъщественото закононарушение е подаден на 8 декември –  по данни на жертвата – 82-годишен мъж от Горна Оряховица, му е отнета сумата от 20 000 лв..

Част от инкриминираната сума, към 11 000 лева, е открита в „ куриера “ при задържането, по негови данни – другата част е изпратил на негов непосредствен в чужбина.

В рамките на осъщественото претършуване са открити движимости и предмети, съотносими към реализираната от арестувания незаконна активност. Разследването по случая продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР