Във въпросния ден мъж ловил риба в залива Мортън, когато

...
Във въпросния ден мъж ловил риба в залива Мортън, когато
Коментари Харесай

Куче плувало 11 часа, за да помогне на стопанина си. Най-преданият приятел!

Във въпросния ден мъж ловил риба в залива Мортън, когато забелязал куче, плуващо с всички сили във водата, и го извадил. След това се затичал за помощ към бреговата защита.

Този случай е следващото доказателство, че кучетата са най-преданите другари на хората.

Всичко се случило в Австралия. Човек, който ловил риба в оня ден, видял куче, порода немска овчарка, което плувало към брега. Личало си, че животното е доста изтощено. Недалеч от овчарката имало кутия с риболовни такъми, а в далечината рибарят забелязал неопренов костюм. Мъжът се притекъл на помощ на животното и почнал да вика бреговата защита.

Рибарят схванал, че нечия лодка се е преобърнала някъде и разказал на събралите се спасители за предчувствието си. Овчарката към този момент била изведена на брега, само че тя продължавала да се пробва да влезе назад във водата.

Издирването траяло няколко часа и за благополучие спасителите съумели да открият мъжа. Държал се на повърхността на преобърната лодка, която към този момент постепенно потъвала във водата.

Мъжът разказал, че не съумял да се оправи с ръководството на лодката, вследствие на което тя внезапно се преобърнала и той и кучето се разхвърчали в разнообразни направления.

 куче-герой

Всички обаче били изумени, че кучето съумяло да плува толкоз дълго, с цел да откри помощ за своя стопанин. А жертвата от самото начало във водата се надявал, че всичко ще бъде наред с домашния му любим.

Кучето се посочило като същински воин и същински другар. С постъпката си той се причисли към редиците на преданите и смели животни.

По-късно спасителите пресметнали какъв брой плува кучето. Оказало се, че животното трябвало да плува цели 11 часа.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР