Във ваканционно селище Албена бяха пуснати в експлоатация три ескалатора,

...
Във ваканционно селище Албена бяха пуснати в експлоатация три ескалатора,
Коментари Харесай

Ескалатори возят гостите на курорта Албена от парковата зона до морето

Във ваканционно населено място Албена бяха пуснати в употреба три ескалатора, с помощта на които гостите на хотелите в парковата зона на комплекса доближават до плажа единствено за 2 минути. Модерните уреди за напредване са неповторими за българското Черноморие. Те са с обща дължина 100 метра, ситуирани са в колона с две междинни площадки.
 
Движението е обезпечено в посока към плажа от 7.30 до 11.30 ч. и в посока към парковата зона от 11.30 до 23.00 ч. Съоръжението е изцяло гратис за всички посетители на ваканционното населено място. Първите, които имаха опцията да се възползват от различния вътрешен превоз, бяха от румънския град Брашов.
 
За сезон 2018 е планувано построяването на още 3 ескалатора, което ще обезпечи непрекъснато придвижване и в двете направления. Проектът е следващата „ зелена “ инвестиция в Албена, част от екологичната задача за запазване на неповторимата среда в комплекса. По тематиката Хиляди се събират за Джулай морнинг на брега край Шабла, Камен бряг и Албена Албена глези своите посетители с десерт " Уимбълдън "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР