Във почти всички карантинни ограничения бяха премахнати, съобщава БГНЕС. Сега

...
Във почти всички карантинни ограничения бяха премахнати, съобщава БГНЕС. Сега
Коментари Харесай

Мерките във Франция почти отпаднаха, но властите са притеснени

Във съвсем всички карантинни ограничавания бяха отстранени , оповестява БГНЕС. Сега жителите могат свободно да седят в заведенията за хранене, да посещават всеобщи културни и спортни събития, да вървят на черква и да отсядат в хотели. Остават единствено нощните клубове, които би трябвало да се върнат към работното време преди ковид от 6 -ти юли.

Напредъкът на имунизацията и намаляващият % разрешават на френските управляващи да отстранен рестриктивните мерки, само че лекарите и политиците припомнят, че предишното лято обстановката беше същата и в последна сметка всичко приключи с тежка есенна вълна . Тази есен се чака и четвърта вълна в Париж. " Вариантът „ Делта “ се популяризира и то доста бързо. Той регистрира 10% от новите случаи предходната седмица, за което ви описах. Сега делът му се е удвоил ", сподели Габриел Атал, представител на френското държавно управление.
 Франция удвои отпуска по бащинство Франция удвои отпуска по бащинство
Франция удвоява отпуска по бащинство на 28 дни от 14, което го прави една от най-щедрите политики в Европа, ориентирана към поощряване на...

Каталуния към този момент следи увеличение на броя на новите случаи. Регионалните управляващи позволиха безвъзмездна имунизация за жители на 16 година В същото време те възнамеряват да основат мобилни центрове за имунизация за тези региони, където степента на заразяване е най-висока или за тези, където няма задоволително стационарни точки.

В Шотландия в понеделник бяха маркирани близо 3300 нови случая дневно. Увеличението е изключително високо измежду младежите. Това е обвързвано с продължаващото Европейско състезание по футбол - младите шотландци гледат мачове в питейни заведения. Но мнозина се заразяват по сватби, на работа и в учебно заведение. Футболът тормози и британците, и италианците. Четвъртфиналната среща сред Англия и Украйна би трябвало да се организира в Рим в събота. Лондон към този момент прикани сънародниците си да гледат мача вкъщи, а не да потеглят по заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР