Във футбола не бива да се предаваш до последния съдийски

...
Във футбола не бива да се предаваш до последния съдийски
Коментари Харесай

Мане: Никога не трябва да се предаваш, заслужихме си победата

Във футбола не трябва да се предаваш до последния съдийски сигнал, съобщи героят за Ливърпул от събота следобяд Садио Мане. Нападателят на "червените " първо изведе тима си напред в резултата през първото полувреме против Лестър, а секунди преди края на срещата създаде и дузпа, която Ливърпул вкара и завоюва срещата.

"Честно казано, мачът беше доста, доста сложен. Ние обаче чакахме това. Играхме в Шампионската лига през седмицата, а по-късно за шампионата през уикенда и ще продължим в същия натоварен график още много време. Но това е обикновено за тимовете във Висшата лига и всички би трябвало да бъдат готови. В края на краищата, най-важни са трите точки и изобщо няма значение какъв брой изтощени сме след мача.

"За нас беше доста значимо да направляваме дуела, само че против Лестър това не е по никакъв начин елементарно, тъй като те са доста, доста мощен тим и могат да ти основат доста проблеми. Изравниха в края на мача, само че във футбола в никакъв случай не трябва да се предаваш. Точно това опитваме да вършим ние като тим. Получихме дузпа и си заслужихме успеха ", сподели той.

Мане откри резултата на Анфилд в 40-та минута, когато прекара невъзмутимо топката около Каспер Шмайхел. Той получи топката от Джеймс Милнър, който пък по-късно вкара дузпата за 2:1. "Асистенцията беше невероятна. Не мислех, че ме е видял, тъй като по принцип не ми подава тъкмо такива топки. Просто превъзходен пас от Милнър, а аз се старая да приключвам всеки с гол. Радвам се, че го направих още веднъж ", добави Мане.
Премиър лийг 8 кръг, събота 5 октомври  Ливърпул 2:1краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР