Във Франция от юни е имало поне 182 000 случая

...
Във Франция от юни е имало поне 182 000 случая
Коментари Харесай

Разкриха 182 000 фалшиви сертификата във Франция за половин...

Във Франция от юни е имало най-малко 182 000 случая на хора с подправени документи, които са се пробвали да фалшифицират въведените поради пандемията зелени документи, съобщи ДПА.

През юни страната одобри закони, съгласно които хората, които желаят достъп до места като заведения за хранене, кина, и музеи, би трябвало да показват доказателство, че са имунизирани, че са се преболедували Коронавирус или имат изработен неотдавна негативен тест.

Френският министър на вътрешните работи Жералд Дарманен подсети на французите в известие в Twitter, че потреблението, правенето или продажбата на подправени здравни пропуски се санкционира с до пет години затвор и санкция до 75 000 евро.

Броят на новозаразените във Франция се покачва през последните седмици. По най-нови данни инфектираните са приблизително 530 на 100 000 души. Идната година страната счита да обнови здравните си пропуски и представянето на негативен тест към този момент да не е задоволително за достъп до разнообразни места. На процедура това ще трансформира здравния пропуск във имунизационен пропуск.

Премиерът Жан Кастекс не отговори на въпроса какъв ще е статутът в новата система на преболедувалите Коронавирус.
Свързани вести 250 души от чужбина с подправени зелени документи, издадени в Асеновград и Раковски Арести до Пловдив след сигнал за подправени COVID-сертификати Пълен парадокс! Кандидат-депутат търгува подправени сертификати
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР