Във Франция един мъж използва новите технологии, за да привлече

...
Във Франция един мъж използва новите технологии, за да привлече
Коментари Харесай

Модерен клошар: Кристиан разказва за проблемите на бездомните в… „Туитър”

Във Франция един мъж употребява новите технологии, с цел да притегли вниманието към проблемите на бездомниците в Париж. При това с триумф. Следва среща с френския Туитър-клошар Кристиан.

Кристиан е живял повече от 3 години на улицата. И е употребявал това, с цел да изостри чувствителността на хората за безутешния живот на бездомниците в Париж.

Снимка: bTV
" Това е едно от местата, където съм нощувал. Но след време управляващите сложиха тези типични заграждения - като мярка против бездомниците. Нарочно ги сложиха, с цел да не можем да използваме мястото за подслон. "

Снимка: bTV

Такива заграждения против бездомниците са изникнали на доста места в града. Кристиан употребява Туитър, с цел да притегли вниманието на хората към тематиката. Дотук той към този момент има над 30 000 почитатели, трансформирал се е в същински инфлуенсър.
Снимка: bTV

" Властите в Париж сложиха железни загради, с цел да лимитират достъпа. Все още се виждат белезите. Искаха да им попречат да нощуват там през зимата, когато е студено. След като публикувах всичко в " Туитър ", още на идващия ден пристигнаха и подвигнаха металните заграждения ", сподели Кристиян.

Снимка: bTV

Неговата акция е заразителна: доста хора му изпращат фотоси с сходни заграждения - от цяла Франция. Междувременно неговото ситуацията малко се е подобрило - краткотрайно Кристиан си е намерил заслон. Но ще продължи да се бори за бездомните.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР