Във Флорида вероятно е добра идея да прегледаш обстойно всички

...
Във Флорида вероятно е добра идея да прегледаш обстойно всички
Коментари Харесай

"Домашният любимец", от който ще сънувате кошмари

Във Флорида евентуално е добра концепция да прегледаш обширно всички ъгли на плувния басейн преди да се гмурнеш – в никакъв случай не можеш да знаеш дали инцидентно грамадански алигатор няма да те изненада на дъното. Такова предизвестие популяризира полицията в Сарасота след понеделник, когато получили позвъняване от жена, която разкрила в басейна в задния си двор алигатор, дълъг 2,5 метра.

" Вече нищо не ни изненадва. Очевидно басейнът е бил хлориран, което би трябвало да служи като увещание на хората във Флорида, че те могат да виреят на всички места във вода ", сподели говорителката на полицията пред CBS.

На място пристигнали експерти да приберат животното, което изначало било умерено, само че почнало да буйства, когато поставили жица към врата му, с цел да го изведат от басейна. За благополучие цялата преживелица се разминала без вреди и потърпевши.

Участъкът в Сарасота показа на страницата си във Фейсбук видео от занимателния и много стряскащ случай, което стана безспорен вайръл и събра 215 хиляди гледания за към един ден.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР