Във финансов колапс е изпаднала голямата любов на Слави Трифонов-

...
Във финансов колапс е изпаднала голямата любов на Слави Трифонов-
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави разпродава дрехи и обувки 


Във финансов колапс е изпаднала огромната обич на Слави Трифонов- някогашната танцьорка от балет „ Магаданс “ – Мартина Огнянова. Варненката, която понастоящем е омъжена за боксьора Коко Колев и е майка на две деца, се е принудила да разпродава целия си дрешник в интернет, с цел да свързва фамилията й двата края, написа „ Ретро “.

Дори години след раздялата си с Дългия, Мартина продължава да пази скъпи тоалети и обувки, които той й подарявал по време на любовната им връзка, прераснала в взаимно общуване. Ревнивият и тираничен Трифонов преди време компенсирал обилно минусите в държанието си към танцьорката с първокласни дарове за хиляди левове.

От сантимент русокоската не желала да ги изхвърля въпреки към днешна дата някогашният й да й е „ черен “, само че в този момент била в невъзможност. Мартина била подготвена да им вземе и пет пъти по-ниски пари само че да успее да ги продаде. В обявата и във Facebook написа:

„ Продавам елегантни екстравагантни обувки, най-вече с висок ток, номер 35, както и рокли размери S и XS. Носени са по 1,2,3 пъти. Марките на обувките са главно „ Касадей “, „ Балдинини “, Versace. Има и други доста висок клас. Около 100 чифра са обувките, роклите са 50-ина, всички дизайнерски. Постепенно ще фотографирам и ще качвам в нета “.

Преди половин година някогашната на Слави направи друга стъпка, с цел да го изтрие вечно от живота и съзнанието си. Мартина разгласи за обмен жилището, който Трифонов й подари в затворен комплекс в столичния квартал Бояна, още по времето, което бяха дружно и сякаш щастливи. Тристайното жилища с над 100 квадрата повърхност някогашната на Дългия продава за близо половин милион лв., само че към момента не се е намерил покупател.

Мартина и актуалният й брачен партньор Коко имат и друго жилище в квартал Манастирски ливади, само че сега се пренесли в селска къща, с цел да порастват двете им деца покрай природата.

След като скъса с Дългия, танцьорката бе изхвърлена позорно от шоуто на някогашния си обичан. В годините пробваше да се изхранва по разнообразни способи. Първо беше козметичка, след това маникюристка. Опита се да внася задгранични разкрасителни артикули у нас, а последно залага на „ лайф коуч “. В обществените мрежи двамата с мъжа й Коко организират семинари на разнообразни житейски тематики и дават ум и посока в живота на комплицирани хора. Явно начинанието не е доходоносно и не храни гърлата на децата, щом Мартина се е докарала до там, да разпродава облеклата обувките си.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР