Във финалния епизод от сериала Костюмари, в който участва Меган

...
Във финалния епизод от сериала Костюмари, в който участва Меган
Коментари Харесай

Екранна сватба отбелязва края на холивудската кариера на Меган Маркъл

Във финалния епизод от сериала " Костюмари ", в който взе участие Меган Маркъл , бъдещата брачна половинка на принц Хари прави холивудска подготовка за идната кралска женитба на 19 май в замъка Уиндзор, съобщи Франс прес.
 
В сериала тя се омъжва за съблазнителния юрист Майк Роуз , чиято роля се извършва от Патрик Джей Адамс . Двамата напущат сериала, който обаче ще бъде обновен за нов сезон.
   

A post shared by (@suits_usa) on Apr 22, 2018 at 7:45am PDT

 Телевизия USA, която излъчва " Костюмари " с присъединяване на Меган Маркъл в облика на блестящата и красива юристка Рейчъл Зейн , популяризира няколко фрагмента, с цел да успокои почитателите.
 
Специализирани медии в Съединени американски щати увериха, че най- " шокиращите " голи подиуми са били изрязани за представянето на " Костюмари " пред кралица Елизабет Втора .
First look at Meghan Markle's WEDDING DRESS!!!!

(As Rachel. In Suits. Sorry).
— Omid Scobie (@scobie) Епилогът на правосъдната сага ще бъде излъчен през днешния ден в Съединени американски щати и би трябвало да означи края на холивудската кариера на Меган Маркъл . Тя евентуално ще получи купата херцогиня на Съсекс след сватбата си с принц Хари .

 
Тридесет и шест годишната Меган, чиято майка е афроамериканка, към този момент закри блога си. След като се сгоди за сина на принцеса Даяна и принц Чарлз , тя ще се посвети на филантропска активност по образеца на бъдещия си брачен партньор и в сходство с традициите в кралското семейство.
 
Меган ще е първата американка в кралското семейство след Уолис Симпсън , която също като нея бе разведена, когато през 1937 година се омъжи за абдикиралия преди този момент Едуард Осми
 
В началото на кариерата си Меган Маркъл е манекенка, преди да ѝ бъде поверена ролята на Рейчъл Зейн в " Костюмари ". Снимала се е също във филмите " Помни ме " и " Шефове гадняри ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР