Във филма Шекспир като улично куче“ има много екшън, но

...
Във филма Шекспир като улично куче“ има много екшън, но
Коментари Харесай

Валери Йорданов: Основната линия във филма Шекспир като улично куче са младите хора

Във кино лентата " Шекспир като улично куче “ има доста екшън, само че главната линия в лентата са младежите, какво се случва с тях, само че е доста друг от " Кецове “. Това сподели в утринния блок " Добро утро, България “ на Радио " Фокус “ режисьорът Валери Йорданов. " Не ми е комфортно аз да го лаская, само че огромният комплимент за мен беше, че няколко индивида споделиха " желая да го виждам още веднъж “. Филмът получи 6 награди " Златна роза “ на фестивала във Варна. “

Най-важно в изкуството е човек да следва интуицията си, съобщи Йорданов. " Човек би трябвало първо да усети нещата, че са верни, а не да му се споделя какво е вярно за него да направи “.

Аз също се изучавам от моите студенти, само че установявам, че младежите в този момент и младежите по мое време не са разнообразни, просто събитията ги карат да наподобяват по друг метод. " Но те имат същата сензитивност към проблемите, които ги заобикалят – и войната, и пандемията, ги кара да се държат като всички останали. Текстовете, написани от Шекспир преди 4 века, те са безусловно годни и през днешния ден. Ако прочетете едно стихче, ще видите какъв брой са правилни думите и в този момент “.

Мога да поканя феновете по този метод – този филм е за всички възрасти, съобщи Йорданов. " Дъщеря ми го гледа шест пъти, само че пристигнаха и нейни съученици, които го гледаха, някои от тях повторно, пристигнаха и възрастни хора. И въпросите, които задаваха, са доста забавни “.

Да не звучи песимистично, само че каквото й да работим на нашата географска широчина, постоянно ще сме недоволни, а най-голямото благополучие е, в случай че заниманието ти се трансформира в работа, и работата в занимание, тогава даже и да имаш някакъв недостиг, минус в битов проект, всичко се преодолява, добави Йорданов. " Пожелавам ви прелестно гледане, уповавам се да намерите време да го видите, в случай че не филмът ще пристигна при вас, когато му пристигна времето “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР