Във фейсбук плъзна призив за събиране на протестиращи пред Народното

...
Във фейсбук плъзна призив за събиране на протестиращи пред Народното
Коментари Харесай

Злоупотребяват с името на Слави Трифонов за протест срещу управляващите

Във фейсбук плъзна апел за събиране на протестиращи пред Народното събрание в петък, 1 май. Призивът идва от страница с името на малкия екран на Слави Трифонов - 7/8. Почти 10 000 души към този момент са харесали поста, в който, сякаш шоуменът от свое име приканва жителите "да си върнат България ". Постът е от 26 април.

Слави Трифонов обаче побърза да се разграничи от събитието и предизвести, че въпросният профил не е на 7/8TV.

"Профилът не е наш. И всичко, тиражирано в него, няма нищо общо с истината. Профилът на "7/8 ТВ " е следният: https://www.facebook.com/SedemOsmiTV/, предизвести тв водещият.





Ето по този начин пък наподобява подправената страница, за която предизвести тв водещият. Проверка на Novini.bg сподели, че апелът за проява пред Народното събрание се популяризира в разнообразни страници във фейсбук, даже и такива на продажба на артикули.

Междувременно Слави Трифонов зарадва феновете си, като разгласи, че след края на пандемията, ще направи нов огромен концерт.

"Когато всичко това отмине, а то неизбежно ще отмине, с "Ку-ку бенд " ще създадем отново концерт. Нека си пожелаем това да отмине по-бързо, с цел да можем още веднъж при вас да се върнем с любов, и благополучие да си подарим ", съобщи той във връзка 5 години от концерта в зала "Арена Армеец ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР