Във Фейсбук буквално ври и кипи срещу президента на БФСВсе

...
Във Фейсбук буквално ври и кипи срещу президента на БФСВсе
Коментари Харесай

ОТ МРЕЖАТА: Пътнико свиден, пътник пиян, феновете очакват отстраняването на Боби Михайлов

Във Facebook безусловно ври и кипи против президента на БФС
Все по-нарастващата непоносимост от страна на обществото към президента на БФС Борислав Михайлов разумно намира израз в голям брой мнения в обществените мрежи.

Феновете са извънредно дейни и във Facebook страницата на , където разясняват вчерашното разобличаване за новия неуспех на Бобката.

Оказва се, че клубовете всеобщо бойкотират смехотворните му и без никаква правна стойност заявления срещу обжалване решенията на конгреса на 12 октомври.

Все по-открито почитателите приканват за отстраняването на Михайлов от поста президент на БФС, който той заема към този момент 16 години.

Потребителят Petar Iliev го назовава " Бобка, пътнико мил ", след което Raycho Kotev му дава отговор: " Но не и млад ". За да се стигне до " включването " на Георги Георгиев, който му слага " убиЙствена " диагноза: " Пътнико мил, пасажер пийнал ".....


Не по-различно е ситуацията и в формалната страница на Борислав Михайлов във Facebook. Там той през вчерашния ден се опита да се похвали с някаква си концепция за стимулиране налагането на родни гении в нашия футбол. Под публикацията мненията са унищожителни за Бобката.....

" Вън,никой не те желае!! Вън,завинаги от футбола!! ", написа Антон Въчев. " А е палячо видяхме те по какъв начин работиш 16 години, скрий се в изтрезвителното и не се показвай повече!!! ", добавя го Спас Костадинов. " 16 години щял да работи, а единствено пие.Така че прелива от българи в шампионата ", счита Денислав Аксиев. А Велимир Иванов право извънредно унизително за Бобката и компанията му умозаключение: " Никак не е елементарно да опропастиш любовта и уважението на народа, поради Съединени американски щати 94 и от митове да се превърнете в едни от най-ненавижданите персони ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР