Във Фейсбук бившият министър от ПП Николай Събев помоли неговите

...
Във Фейсбук бившият министър от ПП Николай Събев помоли неговите
Коментари Харесай

Министър на ПП се изповяда: „Извинявайте за провалената промяна“

Във Facebook някогашният министър от Политическа партия Николай Събев помоли неговите почитатели да одобряват неговите извинения. Той добавя, че не се е справил с сплотяващата ги концепция да създадат България по-добро място и да трансформират политическата система.

Не за първи път някогашният ПП-министър показва огромно отчаяние от някогашните си към този момент политически сътрудници – незабавно след изборите и загубата им, той изиска оставките на основните фигури Асен Василев и Даниел Лорер, които заемат най-висшите управителни постове в партията.

Друг депутат от Демократична България загатна, че има „ политическо гадаене “. Кремена Кунева остави за по-късно трезвите оценки на обстановката.

Бърза инспекция в обществените мрежи демонстрира, че голяма част от симпатизантите на ДБ-ПП поддържат Събев и Кунева, а мнозина се усещат предадени. Разбира се не липсват и одобрителни отзиви на взетото от управлението решение за присъединяване в изпълнителната власт на ротационен принцип.

Политически анализатори чакат и сходни брожения в ГЕРБ, защото редовите членове са шокирани от новината за неофициална коалиция с ПП-ДБ. За момента мируват, само че напълно скоро на недоволството може да бъде дадена публичност. Възможно е капката, която ще прелее чашата да е оповестената от Настимир Ананиев Политическа партия информация, че ГЕРБ ще получат единствено едно място в държавното управление – това на Мария Габриел.

Източник: narod.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР