Във Фермата може и да няма много труд, но драмата

...
Във Фермата може и да няма много труд, но драмата
Коментари Харесай

Бъркотия във Фермата, но зрителите празнуват: Веселка ги з...

Във " Фермата " може и да няма доста труд, само че драмата не свършва. На вчерашния двубой любимката на феновете Веселка надделя Симона с безапелационното 12:0 в дуела. Така новият Фермер на седмицата е Веселка, а тим " Стари герои " дръпва с 2:00 преднина.

Меко казано, почитателите на предаването утвърдиха развоя на събитията на дуела. " Мисис джуки ", както я назовават в мрежата, не съумя да оправдае високото си самочувствие, което докара до куп смешки по неин адрес. 

" Това джукестото, доста се надявам да си е гледало представянето през днешния ден, а и " поръчките ", които даваше тези дни какъв брой е мощна и какъв брой е можеща и най-много какъв брой е елементарна Веселка и да си даде сметка най-сетне, че е тъкмо това, на което наподобява външно, което от три седмици ни обясняваше по какъв начин не било правилно и хората я подценявали... Като на неработоспособен й се радваха, че е съумяла да премине трасето.. ", написа фенка на шоуто.

За похлупак на всичко драмата продължи след края на дуела, когато Симона демонстративно даде тил на Аксения, която пристигна да я изпрати. 

Ето още от най-култовите мнения в мрежата след екшъна нощес в предаването:

Тежат й устните, другояче да я беше отвяла
 

Айде и другите кифли и лигли да я последват. А Иван и Андрей не стопираха да й се мазнят и хвалят, а самата тя надали да им се е хванала.
  
Много слаба беше.
Мъка за гледане.
Много отегчителен двубой отново на 0.
Избирайте ги физически по-подготвени. Всеки кастинг като че ли...
Има хора, които могат да разцепят арената и са положителни души.
И вие избирате тотални леваци
 
 На коването на пейката направи ли ви усещане, че на Симона всички 4 крачета бяха с авансово набити по 2 пирона, които стърчаха, а на Весето нямаше. И все пак я отвя силиконката като куцо пиле домат. Браво бе мъжко момиче Веси!!!
  
 
 
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР