Във "Факти" постъпи сигнал, че шефът на Областна дирекция "Земеделие"

...
Във "Факти" постъпи сигнал, че шефът на Областна дирекция "Земеделие"
Коментари Харесай

Шефът на дирекция Земеделие - Пловдив към Факти: Гледайте си работата!

Във "Факти " постъпи сигнал, че шефът на Областна дирекция "Земеделие " - Пловдив Татяна Богоева и нейният брачен партньор отдавна са в обстановка на спор на ползи по отношение на своите работни места и длъжността, която тя заема.

В анонимния сигнал се твърди, че брачният партньор на Богоева от дълги години работи за компании от сектора, които изкупуват, арендуват и препродават земеделска земя на територията на област Пловдив. До края на 2017 година Богоева заема позицията на шеф в Главна дирекция "Аграрно развиване " за района, само че от този момент насам е шеф на самата Областна дирекция "Земеделие " - Пловдив. Длъжност, на която до неотдавна е била назначена Велина Панчева.

Твърди се, че в структурите на поверената на Богоева регионална дирекция и общински служби по земеделие работят лица, които не са минали конкурс за държавни чиновници. Те са назначавани за по няколко месеца на разнообразни длъжности за, в случай че се освободи място, да се образува опорочена конкурсна процедура, посредством която тези дадени лица да станат държавни чиновници, без значение дали дават отговор на условията.

"Факти " съумя да се свърже с госпожа Татяна Богоева, която сбито опроверга информацията нейното и името на брачна половинка ѝ да са забъркани в спор на ползи.

"Няма да давам отговор на сходни анонимни сигнали. сходни изказвания са погрешни. Това е отвън всевъзможни правила. Гледайте си работата ", съобщи Богоева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР