Ваучерите може да откриете на регистратурата на в Central park

...
Ваучерите може да откриете на регистратурата на в Central park
Коментари Харесай

За Коледа подарете на близките си грижа за здравето в лаборатория „ЛИНА”

Ваучерите може да откриете на регистратурата на в Central park Бургас 

Aко сте в търсене на нещо автентично, потребно и тъкмо за Вашия обичан човек, то няма по-подходящ подарък от този, който ще му помогне да се погрижи за здравето си. Затова тази година лаборатория „ ЛИНА ” предлага ваучери с профилактични проучвания. Можете да ги откриете на регистратурата на „ ЛИНА ” в Central park Бургас (до „ Мол Галерия ”). От тях към този момент се възползва олимпийската ни шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика – Стефани Кирякова. Тя даже взе участие в предаването на доктор Неделя Щонова „ Светът на здравето ”, където изясни за какво тази Коледа е решила да подари на околните си точно профилактика. Участието на Стефани вижте тук:

С какви проучвания са ваучерите?

Това решавате Вие. Можете да изберете някоя от актуалните профилактични акции на понижени цени или според от положението на Вашия непосредствен това, от което най-вече има потребност – проучвания за алергии, хранителна нетърпимост, липиден профил, диабет и други Друга алтернатива е някой от.

А в случай че очаквате бебе в фамилията, подобаващи са пренаталните проби: на Centogene и, на BGI. Така бременността на бъдещета майка ще бъде спокойна.

Но даже да подарите проучване на кръвна картина, кръвна захар и холестерол – това още веднъж ще е един от най-стойностните жестове за Коледа.

От „ ЛИНА ” пожелават на всички пациенти радостно посрещане на празниците и здраве!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР