Ваучери на стойност 210 лева за почивка в България ще

...
Ваучери на стойност 210 лева за почивка в България ще
Коментари Харесай

Страхотна новина за лекари и полицаи

Ваучери на стойност 210 лв. за отмора в България ще получат държавните чиновници от първа линия в битката против разпространяването на епидемията от COVID-19. Това реши кабинетът на съвещанието си през днешния ден.

От безплатните талони за отмора могат да се възползват лекари, медицински и немедицински експерти, работещи в лечебни заведения, чиновници на районните здравни инспекции, центровете за Спешна здравна помощ и Националният център по заразни и паразитни заболявания, трудещи се в районните здравноосигурителни каси, командировани в районните здравни инспекции, служители на реда, чиновници в общественото ведомство и в Националното тол ръководство.

Ваучерите ще могат да се употребяват за ваканции с минимална дълготрайност от 7 нощувки. Те ще се изплащат предплатено, 14 дни преди използването им. За ваучерите няма да се дължат налози и здравни осигуровки, а и сумата им няма да се включва в облагаемите приходи. Средствата за талоните ще са от бюджетите на здравното, общественото, вътрешното, районното и военното министерства.

Помощта ще може да се употребява еднократно до 30 ноември 2021 година в категоризирани места за настаняване.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР