Вътрешното разузнавателно ведомство на Германия е поставило под наблюдение някои

...
Вътрешното разузнавателно ведомство на Германия е поставило под наблюдение някои
Коментари Харесай

Разузнаването в Германия следи COVID конспиратори и екстремисти

Вътрешното разследващо ведомство на Германия е сложило под наблюдаване някои последователи на група, която е атакувала ограниченията за блокиране на страната и чиито редици стават все по-радикализирани.
Това заяви вътрешното министерство, представено от АП.
 Германия и Гърция внесоха проектите си за възобновяване в Европейска комисия Германия и Гърция внесоха проектите си за възобновяване в Европейска комисия
Германия и Гърция внесоха публично проектите си за възобновяване и резистентност в Европейската комисия, предава БНР. Така страните, н...
Движението Querdenker организира постоянни митинги против ограниченията за блокиране, събирайки необятен кръг стачкуващи, в това число хора, които се опълчват на имунизациите, други, които отхвърлят ​​съществуването на ковид, съперници на маските, вярващи и създаващи теории на конспирацията и други.
Протестите привлякоха и неонацисти и други десни екстремисти, а управляващите предизвестиха, че стават все по-радикални.
Някои стачкуващи носят звезди на Давид, казвайки, че са преследвани от държавното управление, както евреите от нацистите - процедура, наречена от водещата еврейска група в Германия като " отвратителна ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР