Вътрешно партийните битки в БСП се изострят особено след последния

...
Вътрешно партийните битки в БСП се изострят особено след последния
Коментари Харесай

БСП не може да е Техноимпекс, притесняват се социалисти

Вътрешно партийните борби в Българска социалистическа партия се изострят изключително след последния червен пленум . " Кой на кого е съпротива? Досега Нинова внушаваше, че имала съпротива в Българска социалистическа партия. Реакция на Националния съвет демонстрира друго. Всъщност Нинова е съпротива на Българска социалистическа партия ", това разяснява пред News.bg член на пленума, поискал анонимност поради боязън от разпра.

Социалистите нападат дневния ред, препоръчан от Нинова , който не съдържал нито настоящите тематики, нито насъбраните наболели въпроси в дългия четири месечен интервал от предходното съвещание.

" Опитите на няколко индивида да добавят разискванията, въпреки да получиха поддръжка на болшинството отпаднаха посредством обикновени операции при броене на гласувалите ЗА, ПРОТИВ и въздържали се ", недоволстват червени.

" Това е перманентна процедура, по модела " който брои той дефинира резултата ". В други съвещания Нинова персонално иззема функционалностите на водещия и провокира прегласувания, до налагане на мечтаното от нея ", изясняват деятелите на столетницата, недоволни от лидерката си.

" Често ден или два след отминал пленум, участвалите в него научават посредством медиите, че са утвърдили нещо , което въобще не е било обсъждано или гласувано. Такъв е казусът с показаният от екипа на Нинова материал с анонимно авторство, озаглавен " Визия за България ", подлагат на критика левите.

" Всички опити на Корнелия Нинова да неглижира органите на партията и да внуши отрицателно отношение персонално към членовете на Националния съвет е удар против партията и налагане на авторитаризъм . Тя си разреши да набеди даже конгреса, като орган който е без значение, тъй като " няколко индивида " вземали решения от името на партията ", недоволни са социалисти.

" Като опция на това, изисква вместо тези " няколко " - над 800 индивида, единствено тя, еднолично или ръководена от ползи отвън Българска социалистическа партия, да взема решенията . Все отново Българска социалистическа партия не може да е Техноимпекс! ", разясняват още червени.

 Българска социалистическа партия си обнови предизборния щаб
Българска социалистическа партия си обнови предизборния щаб

Георги Свиленски застава отпред
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР