Вътрешно – партийната война „Боко vs Цецо“ се води люто

...
Вътрешно – партийната война „Боко vs Цецо“ се води люто
Коментари Харесай

Острие на Румен Петков и Гоце кацна на ключова позиция в МВР! Цветанов vs. Борисов...

Вътрешно – партийната война „ Боко vs Цецо “ се води люто на „ тихия фронт “, зад завесите, като за пред камерите се показват обятия, единогласие и „ мир. “. „ Мир “, но със скърцане на зъби. Открита войната няма по какъв начин да стане, защото Боко и Цецо са скачени съдове и Борисов и посмъртно няма да се откаже от Цветанов, тъй като омертата ги обвързва вечно.

Министерство на вътрешните работи сега напълно се управлява от Цветан Цветанов. Министърът на Министерство на вътрешните работи Радев е дотолкоз кукла на конци, че е позволил Цветанов да му натресе в политическия кабинет и Светослав Белемезов, който се води нещо като „ парламентарен секретар “.

Кое е извънредно знаковото в тази значима преплетка? Белемезов е някогашен народен представител от … АБВ и доста непосредствен до … Румен Петков.Той бе и индивидът, който бе изострен критик на Румяна Бъчварова, в което няма нищо неприятно, в случай че обаче не обслужваше политически лицето Цветанов. Сега в правителтвото „ Борисов 3 “, /не/ знайно заради каква причина сякаш „ опозицията “ на ГЕРБ в лицето на АБВ, се снабдиха с член на политическия кабинет на Министерство на вътрешните работи и то „ взаимозависимост “ с Народното събрание, и то назначен с протекцията на … Цветан Цветанов.

На процедура, Валентин Радев не ръководи Министерство на вътрешните работи, защото назначението на Белемезов е станало макар волята му.

Бегъл взор и върху митингите на служителите на реда по градове сочи и зависимостта на тези „ митинги “ още веднъж от лицето Цветан Цветанов – всички градове, в които се стачкува са с шефове на регионални дирекции, всите капии на Цветанов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР