Вътрешният министъра Бойко Рашков заяви, че е твърде рано да

...
Вътрешният министъра Бойко Рашков заяви, че е твърде рано да
Коментари Харесай

Рашков намекна за политически чадър над арестуваните за убийство на пастир в село Антон

Вътрешният министъра Бойко Рашков съобщи, че е прекомерно рано да се каже дали е имало политически чадър над двамата братя Георгиеви задържани за убийството на овчар в село Антон. Министъра обаче разяснява:

"Арогантното им държание в обитаемото място, в това число в град Пирдоп, в това число, забележете, в полицейското ръководство, са подавани надлежно документи от полицейски чиновници към районния прокурор там, може да допускаме най-малкото, че тези лица като да имат самочувствие или са имали самочувствие на покровителствани. Дали това ще се оправдае като съмнение или не, ще зависи от нашите бъдещи дейности по следствието ".

Бойко Рашков добави, че акции като тази в Антон ще се подхващат в цялата страна. Той прикани жителите, които стават обект на тормоз в обитаемоте места, да подават сигнали.

Министър Рашков разяснява и вчерашния разпит на министър председателят Кирил Петков. По думите му към момента в Министерство на вътрешните работи не е постъпила досието с 19-те имена, която Петков е предал на прокуратурата през вчерашния ден. Министърът обаче разяснява, че в бранш енергетика следва инспекция и в сдружението „ Булгартрансгаз “.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР