Вътрешният министър Валентин Радев заяви пред Би Ти Ви, че

...
Вътрешният министър Валентин Радев заяви пред Би Ти Ви, че
Коментари Харесай

Колата, с която най-вероятно е отвлечен Адриан Златков, е открита опожарена, заяви Валентин Радев

Вътрешният министър Валентин Радев съобщи пред Би Ти Ви, че е открит опожарен автомобил, с който най-вероятно е бил похитен Адриан Златков. 25-годишният мъж изчезна преди два дни, като през вчерашния ден от Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че става въпрос за отвличане. Отвлеченият е наследник на притежател на огромна автокъща.

На въпрос дали някои от членовете на групите за отвличания, които действаха преди няколко години, още веднъж са решили да възобновят престъпната си активност, Радев съобщи, че всичко е допустимо. Според него обаче " няма условия да се завърнат времената на " Наглите ".

" До в този момент нямаме информация за пожелан откуп, нямаме и информация похитителите да са се свързали със фамилията ", посочи вътрешният министър.

По думите му откритите през вчерашния ден подправени долари по пътя, където беше открита изоставената кола на Адриан Златков, са от кино продукция. Той обаче не посочи по какъв начин са попаднали там. " По-скоро нямат връзка с отвличането ", сподели Радев, като добави, че страната има задоволително запас, с цел да позволи сходен случай.

Вътрешният министър сподели още, че полицията е работила акуратно на подадените 4 тъжби от дамата, която беше разстреляна от брачна половинка си в столичния кв. " Лагера ".

" Всичко, каквото е трябвало да създадем, сме го създали. Пропуски несъмнено има, само че сме работили акуратно ", добави Радев. Той посочи, че мъжът имал 3 револвера, само че единият от тях не е регистриран.

Министърът призна, че след огромните пожари в последната седмица е получил предложение да се забрани носенето на цигари, кибрити и запалки от пастири, когато са в гората. Той обаче добави, че няма по какъв начин да се наложи сходно ограничаване. Радев съобщи още, че упрекнатият овчар за пожара в Кресненското дефиле, при който изгоряха към 15 хиляди дка гора, е направил цялостни признания, като даже е завел проверяващите на мястото, където е хвърлил фаса си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР