Вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай

...
Вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и регионалният Николай
Коментари Харесай

Рокади в кабинета след оставките: Ангелкова поема транспортното министерство, Симеонов туризма?

Вътрешният министър Валентин Радев, транспортният Ивайло Московски и районният Николай Нанков подадоха оставки поради нещастието с рейса край Своге. Това са първите съществени рокади в кабинета " Борисов " 3. Очаква се оставките да бъдат гласувани още идната седмица.

Валентин Радев, Нанков и Московски подадоха оставки (ВИДЕО) „ Така постъпваме в политическа партия ГЕРБ – ние носим политическа отговорност ”, съобщи вътрешният министър

Снимка: btvnovinite.bg

Радев, Московски и Нанков най-вероятно ще се върнат в Народното събрание като депутати, а заместниците им - Йорданка Фикирлийска, Ралица Добрева и Калин Василев си потеглят.

Снимка: btvnovinite.bg
Снимка: btvnovinite.bg
Според източници на bTV, осведомени с имената на новите министри, министър председателят се колебае дали да заложи на специалисти или партийци.
Снимка: btvnovinite.bg

Със сигурност в районното министерство няма да се върне Лиляна Павлова, а в Министерство на вътрешните работи - Румяна Бъчварова. Има възможност Павлова да бъде викната на разпит поради ремонта на съдбовния път, в качеството си на някогашен министър на Министерство на регионалното развитие.
Снимка: btvnovinite.bg
Борисов обмисля Николина Ангелкова да бъде освободена от поста си министър на туризма и да поеме Министерство на превоза, осведомителните технологии и известията. А на нейно място да отиде вицепремиера Валери Симеонов, с цел да се тушира напрежението в бранша, настояват източниците на bTV.
Снимка: btvnovinite.bg
До момента оставка подаде здравният министър проф. Николай Петров, който беше сменен от Кирил Ананиев. Оставки подаваха още двама министри - Теменужка Петкова и Бисер Петков, само че те не бяха признати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР