Вътрешният министър Валентин Радев обяви убедено, че фактите по случая

...
Вътрешният министър Валентин Радев обяви убедено, че фактите по случая
Коментари Харесай

МВР министърът е убеден, че фактите за бащата на президента са подменени

Вътрешният министър Валентин Радев разгласи уверено, че обстоятелствата по случая с бащата на президента Румен Радев - Георги, са сменени.
" Видях се с началниците и с шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково, разпитвах ги за какво не е стигнало до нас. Не желая да ги разгласявам преди края на инспекцията, само че убеждението ми е, че са сменени ", съобщи той..
Радев заяви, че Инспекторатът на Министерство на вътрешните работи и Националната полиция ревизират пътния случай в Харманли, за който се разбра едвам седмица по-късно, предава в. " Сега ".
При произшествието автомобилът на Георги Радев и акумулаторна триколка се сблъскаха на кръгово кръстовище. Огледът на място продължава близо час и приключва с акт за водача на триколката. В констативния протокол, направен от младши автоконтрольор, е разказано, че причина за злополуката е " неочаквана смяна на придвижването от лидера на ППС акумулаторна тротонедка " (бел. ред. - съгласно истинския правопис на полицая). Според униформения триколката блъснала странично мерцедеса на бащата на президента.
" Преди да подпиша, аз помолих тоя сержант да ми го прочете. Той ми го прочете набързо-набързо и от това, което ми сподели, няма нищо правилно. Всичко е по този начин направено, че аз съм отговорен ", съобщи Стефан Тодоров, който е управлявал триколката и е леко потърпевш при случая. Той е оповестил своите възражения.
В интернет към този момент се появиха доста разновидности на видеозаписи от кръстовището, както и от конфликта сред транспортните средства. Както излиза наяве от самия протокол на автоконтрольора, той признава, че триколката е ППС и че и за него, и за Георги Радев са важали идентични правила за придвижване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР