Вътрешният министър Валентин Радев, главният секретар на МВР гл. комисар

...
Вътрешният министър Валентин Радев, главният секретар на МВР гл. комисар
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на полицая, който бе ранен от бандит при спецакция в Луковитско

Вътрешният министър Валентин Радев, основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов и шефът на ГДНП гл. комисар Христо Тезийски посетиха потърпевшия при спецоперация за задържане на наркоразпространители в ловешкото село Петревене служител на реда.

Те се осведомиха от лекуващия екип по какъв начин сътрудника се възвръща след огнестрелната рана.



Пожелаха му бързо излекуване и му благодариха сърдечно за професионално осъществявания дълг.



34-годишният Добромир Цонев работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 11 години, той е пълководец на поделение към Охранителна полиция в ОДМВР-Ловеч.

Междувременно през днешния ден Окръжният съд в Ловеч остави за непрекъснато в ареста Преслав Наков, който простреля служител на реда Цонев. 32-годишният мъж е упрекнат в опит за ликвидиране на служител на реда, при осъществяване на служебните му отговорности с нелегално притежавано оръжие. Повдигнати са му обвинявания за владеене и разпространяване на опиати и нелегално притежавани оръжия. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване от 20 до 30 години " отнемане от независимост ", пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна. Бащата на Преслав - Христо, е арестуван за 72 часа с обвиняване за владеене и разпространяване на опиати. За него от прокуратурата също ще желаят непрекъсната мярка за неотклонение. В дома на двамата е намерено огромно количество марихуана и синтетична дрога.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР