Вътрешният министър в оставка предаде работата си на наследника си

...
Вътрешният министър в оставка предаде работата си на наследника си
Коментари Харесай

Рашков: На 99 процента е извършена реформата в МВР

Вътрешният министър в оставка съобщи работата си на наследника си Иван Демерджиев с уверението, че промяната в Министерство на вътрешните работи е осъществена на 99 %.

Есента ще имаме съображение да кажем, че продължаваме наклонността за понижаване на престъпния избор по време на изборите, уточни още Рашков.

" На новото управление на Министерство на вътрешните работи оставяме обновен бюджет, имаме мотив да кажем с 20 % нарастване на заплатите на полицейските чиновници, 100 % нарастване на сумите планувани за облекло на чиновниците, 100% нарастване на финансовите разноски, 9 млн. лв. за възстановяване на спортната активност в Министерство на вътрешните работи. 99% завършилата промяна в Министерство на вътрешните работи в обособените служби, районните дирекции на Министерство на вътрешните работи, 25 структури на Министерство на вътрешните работи в страната са трансформирани. Създадено е и районно гранично ръководство в Резово, с цел да отговори съответно на имиграционния напън, акцентира Рашков. Оставяме положително завещание за служебното управление на Министерство на вътрешните работи и материална обезпеченост ", сподели Рашков. " Убеден съм, че господин Демерджиев ще продължи това, което управлението на Министерство на вътрешните работи до през днешния ден свърши, ще надгради постигнатото ", добави Рашков и акцентира, че е с извънредно положителни усещания от неговата активност и подготвеност.

Познавате ме, въпреки и в друго амплоа. Ръководил съм се постоянно от правилата на професионализма и прозрачността, каза Иван Демерджиев. Основната ни работа е да обезпечим провеждането на законни избори. Ще се опитаме да засилим битката с имигрантския напън, районна престъпност, контрабандата и измамите с Данък добавена стойност, изключително внимание ще бъде ориентирано към пътищата, добави Демерджиев. Той даде обещание още да ускори битката с наркоразпространителите, изключително край учебните заведения. " Ще се опитаме и ще дадем всичко да подобрим административното обслужване в Министерство на вътрешните работи. Ще изисквам от чиновниците виновна работа и отговорно отношение към униформата и ще работя за решение на проблемите, които затрудняват активността на чиновниците от Министерство на вътрешните работи ", сподели още служебният министър, представен от настоящо.ком.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР