Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков призова всички хора, които

...
Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков призова всички хора, които
Коментари Харесай

Рашков: Ако гражданинът, чиято кола е блъснал Семерджиев, се беше обадил на полицията, можеше да се предотврати трагедията

Вътрешният министър в оставка Бойко Рашков прикани всички хора, които видят нещо подозрително на пътя, да потърсят органите на реда.

" Ще разчитаме на цялото общество да ни помогне и да алармират в случай че на някой му направи усещане нещо на пътя. Ще молим и жителите да се обаждат, когато видят сходни нарушавания. Казвам го неслучайно. В същия ден на злополуката на околовръстния път е имало лек пътен случай към 17,30-18 ч., в което един български жител е решил, че за такава дребна щета, която му е предизвикал Семерджиев, не е належащо да се оповестява на органите на полицията. Но след това тази заран, доколкото ми стана известно, е съобщил в ефира на една от малките екрани за този случай. Мисля, че в случай че за този малък случай бяха осведомени органите на реда, можехме да не сме очевидци на този драматичен случай. Като за това наблягам, че нямам желание да трансферирам виновността за този жител ", разяснява Бойко Рашков.

" С тази акция, която стартираме, ще създадем и неудобства на други жители, които не употребяват наркотични субстанции. За нас е известно присъединяване или наличието на жена, която е взела участие при случая. Тя е служителка в едно от районните ръководства в столицата. Тя има връзки с този Семерджиев, следва да се посочи какви са. Там са открити такива предмети, които са признак на служителите на реда - синя лампа, палка. Чакам всеки миг информация за една друга свидетелка, която ще удостовери този факт и която към този момент би трябвало да бъде в столична дирекция на вътрешните работи. Как се е случило по този начин, че полицейски чиновници спрат един жител на инспекция, а той е избягал. Това е озадачаващо. Ще установим кои са чиновниците, които са го спрели, по какъв начин е съумял да избяга, дали са го преследвали, дали са гледали камерите след това, с какво МПС е бил, с какви номера. Бъдете уверени, че сега, в който стане ясно, че някой не си е приключил работата, тези полицейски чиновници ще изгубят работата си ", сподели още вътрешния министър.

" Имало е различен човек в колата на Семерджиев. Предстои да се откри ", добави той-
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР