Вътрешният министър на Великобритания Саджид Джавид призна, че преди няколко

...
Вътрешният министър на Великобритания Саджид Джавид призна, че преди няколко
Коментари Харесай

Британският вътрешен министър бил ограбен на улицата

Вътрешният министър на Англия Саджид Джавид призна, че преди няколко месеца е бил ограбен на улицата от крадци с мотопед. Взели мобилният му телефон, споделя той в изявление за таблоида „ Сън “.

" Стана стремително. Бях покрай гарата в Северен Лондон. Извадих телефона, с цел да си повикам такси. Те просто приближиха, взеха телефона и изчезнаха ", разказва министърът.

Той разгласи ограничения против насилието по улиците на английските градове и настоя за осъществяване на профилактични полицейски беседи с младежите, както и за усилване на битката с  търговците на опиати. Улиците би трябвало да станат безвредни когато и да е ", акцентира министърът.

Джавид, който произлиза от семейство на пакистански имигранти, е първият английски министър от етническо малцинство. Той оглави вътрешните работи на 30 април. Преди това беше министър на районното развиване и локалното самоуправление.

Ударите на грабите с мотопеди и скутери зачестяват в доста английски градове. Миналия септември апаш с велосипед беше наказан на 11 години затвор за опит да отнеме скъпия часовник на футболиста Анди Керъл от „ Уест хям “. Вратарят на британските национали Джо Хърт съшо стана жертва на грабеж, който го лиши от портфейла, часовника и мобилния му телефон.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР