Вътрешният министър Младен Маринов обяви, че няма да приеме оставката

...
Вътрешният министър Младен Маринов обяви, че няма да приеме оставката
Коментари Харесай

Министър Маринов няма да приеме оставката на шефа на полицията в Бургас

Вътрешният министър Младен Маринов разгласи, че няма да одобри оставката на шефа на бургаската полиция поради конфликтите в парка " Росенец ", заяви БНР.

" Там, на място, е шефът на Главна дирекция " Национална полиция ". С професионалното управление изследвахме всички елементи във връзка с организацията, развиването на събитията и стигнахме до извода, че в действителност това е единственото вярно решение, което е взето - да не се допусне събиране на двете групи, тъй че да се стигне до човешки жертви. Виждате какво беше напрежението, тъй че, на този стадий, откакто и професионалното управление застана зад дейностите на шефа на Областна дирекция в Бургас, аз считам да не приема неговата оставка и ще рапортувам това на премиера ".

По-рано през днешния ден шефът на регионалната полиция в Бургас старши комисар Радослав Сотиров подаде оставка. Решението е било взето след среща сред премиера Бойко Борисов и вътрешния министър Младен Маринов. Причината беше напрежението и конфликтите с полицията в парк " Росенец ", където се събраха стотици хора, с цел да се включат в проведеното всеобщо вървене на охраняемия плаж до почивния комплекс, обвързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. От своя страна огромен брой симпатизанти на Движение за права и свободи от цялата страна се струпаха на брега край първокласния парцел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР