Вътрешният министър Калин Стоянов сам призна, че след август не

...
Вътрешният министър Калин Стоянов сам призна, че след август не
Коментари Харесай

Кирил Петков пред БНТ: Калин Стоянов не е разговарял с мен от август насам

Вътрешният министър Калин Стоянов самичък призна, че след август не сме имали даже един диалог. Това съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков по Българска национална телевизия.

" Едновременно с това показа, че е разговарял с водачите на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Не мисля, че може да се приказва за какъвто и да е напън. Днес стана ясно пред всички български жители, че този министър не е водил диалози с мен от август насам, само че очевидно продължава да води положителни диалози с други водачи ".

Петков е безапелационен, че в никакъв случай не е спускал на министъра имена за назначения. Определи като притенсителен обстоятелството, че 17 шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи са заменени по време на парламентарната отмора.

" Това за мен е червен байрак, тъй като никой от нашата парламентарна група нямаше концепция за това ".

Петков съобщи, че ПП-ДБ са настояли за свикването на анкетна комисия по отношение на митинга и ексцесиите от предишния четвъртък, и дейностите на министъра:

" Ще изслушаме всички, които можем по случая, с цел да формираме краен отчет, да го представим на премиера и той да вземе решение ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР