Вътрешният министър Калин Стоянов сам призна, че след август не

...
Вътрешният министър Калин Стоянов сам призна, че след август не
Коментари Харесай

Кирил Петков пред БНТ: Калин Стоянов не е разговарял с мен от август насам

Вътрешният министър Калин Стоянов самичък призна, че след август не сме имали даже един диалог. Това съобщи в коментар за Българска национална телевизия съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков.

" Едновременно с това показа, че е разговарял с водачите на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Не мисля, че може да се приказва за какъвто и да е напън. Днес стана ясно пред всички български жители, че този министър не е водил диалози с мен от август насам, само че очевидно продължава да води положителни диалози с други водачи ".

Петков е безапелационен, че в никакъв случай не е спускал на министъра имена за назначения. Определи като притенсителен обстоятелството, че 17 шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи са заменени по време на парламентарната отмора.

" Това за мен е червен байрак, тъй като никой от нашата парламентарна група нямаше концепция за това ".

Петков съобщи, че ПП-ДБ са настояли за свикването на анкетна комисия по отношение на митинга и ексцесиите от предишния четвъртък, и дейностите на министъра:

" Ще изслушаме всички, които можем по случая, с цел да формираме краен отчет, да го представим на премиера и той да вземе решение ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР