Вътрешният министър Калин Стоянов назначи нови шефове на областните дирекции

...
Вътрешният министър Калин Стоянов назначи нови шефове на областните дирекции
Коментари Харесай

Нови полицейски шефове застанаха начело в четири области

Вътрешният министър Калин Стоянов назначи нови шефове на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Търговище, Ямбол, Враца и Габрово.

Това са следващите рокади, откакто през последните дни бяха заменени шефовете на ОДМВР Благоевград, Бургас, Пазарджик, Пловдив и Русе.

Старши комисар Светлин Петев е назначен за шеф на ОДМВР- Търговище. Той бе показан пред състава на дирекцията от заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Живко Коцев, който изведе целите в работата на Министерство на вътрешните работи и подчертава нуждата от бърза и съответна реакция в случаи на закононарушения против личността.

Светлин Петев е роден през 1973 година в гр. Попово. На работа в Министерство на вътрешните работи е постъпил през 1993 година в група " Охрана на публичния ред " в РУ-Търговище. От 1998 година работи в " Криминална полиция ", като в професионалната си кариера доближава до шеф на бранша в РУ-Търговище. От 2021 година до момента Светлин Петев бе шеф на РУ-Търговище. Награждаван е неведнъж за високи професионални достижения и забележителен персонален принос в сполучливото осъществяване на служебните задания.

Старши комисар Иван Русев от през днешния ден е шеф на ОДМВР- Ямбол.Той бе показан от заместител основния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

Русев е почнал работа в системата на Министерство на вътрешните работи през септември 1998 година В кариерното си израстване е заемал длъжности от шпионин " Икономическа полиция ", шеф бранш " Противодействие на икономическата престъпност ", заместник-директор и шеф на отдел " Криминална полиция " при ОДМВР-Сливен. От октомври 2019 година е преназначен на длъжността зам.-директор на ОДМВР -Ямбол, а година по-късно заема длъжността шеф на ОДМВР-Ямбол. От средата на 2021 година e на служба шеф на бранш " Криминална полиция " при районно управление (на МВР) Ямбол. За положителни резултати, проявен професионализъм и разпоредителност при осъществяване на съответни задания е награждаван неколкократно от министъра на вътрешните работи и шефа на Главна дирекция " Национална полиция ".
 Нови шефове на полицейските дирекции в Бургас и Русе
Нови шефове на полицейските дирекции в Бургас и Русе

Старши комисар Емил Павлов поема поста в Бургас, а в Русе - Пламен Първанов

Старши комисар Красимир Йончев, шеф на ОДМВР-Враца, бе показан от заместник-министъра Кирил Ценкин.

Красимир Йончев е роден на 21 септември 1977 година в гр. Враца. Започва работа в Министерство на вътрешните работи през 2001 година на служба служител на реда в РУ-Враца. Йончев е заемал изпълнителски и управителни длъжности в разнообразни браншове на територията на ОД Министерство на вътрешните работи - Враца, както и в състава на ОДМВР - Плевен. Бил е шеф на районните ръководства на Министерство на вътрешните работи в гр. Роман и в гр. Бяла Слатина. Последната му управителна служба е шеф на бранш " Охранителна полиция " - РУ-Враца.

Старши комисар Илиян Иванов е назначен на длъжността шеф на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Габрово. Днес новият началник бе показан пред състава от заместник-министър Кирил Ценкин.

Старши комисар Илиян Иванов е роден на 5 юни 1969 година В системата на Министерство на вътрешните работи постъпва през 2000 година Последователно е работил в бранш " Координация и информационно-аналитична активност ", РЗ " Борба с проведената престъпност ", като шеф на " Оперативен разбор ", в бранш " Борба с проведената престъпност " и в Държавна организация " Национална сигурност ".
 Назначени са нови шефове на полицията в Благоевград, Пловдив и Пазарджик Обновена
Назначени са нови шефове на полицията в Благоевград, Пловдив и Пазарджик

Директорът на ОДМВР в Бургас напусна поста си и още не се знае кой ще го замести
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР