Вътрешният министър Калин Стоянов има доверие на всеки един служител

...
Вътрешният министър Калин Стоянов има доверие на всеки един служител
Коментари Харесай

Калин Стоянов очаква кампания срещу МВР, но няма да изпълнява сценарии

Вътрешният министър Калин Стоянов има доверие на всеки един чиновник и има вяра на ръководителите на Столична дирекция на вътрешните работи, Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи и на Министерство на вътрешните работи, че ще се оправят на локалните избори. Така той откри националното заседание в постройката на Главна дирекция " Национална полиция " по отношение на идните локалния избор, който ще се организира на 29 октомври.

Целта на съвещанието е да се сътвори добра организация за главните задания в интервала на подготовката за почтени и транспарантни локални избори . Успехите на Министерство на вътрешните работи се дължат на персоналния състав на полицията, както и взаимоотношението на полицията с хората, само че има още какво да се усъвършенства, регистрира той.

Стоянов има вяра, че ще се проведат почтени и честни локални избори. Сигналите за пазаруването на гласове ще са приоритет на Министерство на вътрешните работи . Срещу Министерство на вътрешните работи ще стартира акция, чиято съществена цел ще е да дискредитира системата. Опорни точки ще са, че се извършват сюжети, че могат да окажат надзор върху изборите. Министерство на вътрешните работи ще се изправи с цялата си мощност, с цел да не допусне изборни нарушавания. Министерство на вътрешните работи не работи по сюжети, а по сигнали, безапелационен бе Калин Стоянов.

Министерство на вътрешните работи извършва и комплекс от ограничения за усилване на защитата на българо-турската граница за ограничение на незаконната миграция. Може да се приказва за фрапантен спад на арестуваните навътре в страна на незаконните мигранти. Над 102 000 са опитите за недопускане на минаване на границата от страна на незаконните мигранти. 47% е понижението на мигрантите на изток на българо-сръбската граница.
 Министерство на вътрешните работи няма информация за
Министерство на вътрешните работи няма информация за " но бала " с машините

Няма да се доставят нови устройства за гласоподаване на локалния вот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР