Вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че човекът, който стои в

...
Вътрешният министър Иван Демерджиев обяви, че човекът, който стои в
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Човекът, който стои зад трагедията с мъртвите мигрантти, е осъждан за каналджийство

Вътрешният министър Иван Демерджиев разгласи, че индивидът, който стои в дъното на този драматичен случай е с досъдебни производства, и е осъждан за каналджийство. Той приказва пред публицисти в Смолян, представен от Българска телеграфна агенция.

Той разяснява случая с откритите мъртви мигранти в камион в село Локорско. Установили сме всички, които имат отношение към този случай. Полицейските органи си свършиха работата, сподели още Демерджиев.

Министърът подсети, че служебното държавно управление е внесло в 48-ия парламент законопроект, с който се усилват наказванията за каналджийска активност. За да не се явяват отново тези хора и да правят отново тази активност, разясни Демерджиев. Ето един образец до какво води това, добави той по отношение на днешния драматичен случай.

Полицията постоянно си свършва работата в тези случаи, свършила е и в този момент. Резултатите ще бъдат оповестени. Крайно време е и Народното събрание да си свърши работата и да одобри това, което се желае като инструмент, с цел да можем да се борим с каналджийството, добави Иван Демерджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР