Вътрешният министър е министър на България. Не е на ГЕРБ.

...
Вътрешният министър е министър на България. Не е на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Вътрешният министър е министър на България

Вътрешният министър е министър на България. Не е на ГЕРБ. Ние не считаме, че министрите са партийни, за разлика от мнението на Денков. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Не знам дали Найо Тицин ги поучава, само че всеки ден разбирам, че би трябвало да мълчим, че би трябвало да оставим Денков и Габриел да създадат оценка на министрите. А в действителност те всеки ден са в студиата. Виждам в изявленията им откровени лъжи ", добави  Борисов.

„ В спортното министерство са десетки хиляди левове рушвети. В електронното министерство стотици милиони. Денков споделя, че му стесняваме опциите. Когато те питат за Северна Македония и те се объркаш като пиле в кълчища и външния министър би трябвало да ти оправя нещата ", сподели още Борисов.

" През тези две години милиарди отидоха за Путин през " Лукойл ". През последните две години няма едно нещо издигнато. Литнахте по студиата да обяснявате какъв брой сте готини. Не може да боядисате това, което сме построили ", съобщи Борисов, говорейки на пиара на Политическа партия Найо Тицин.

" Как се пробвате да си припишете скрининга. А ние говорихме с Киро, че ще го създадем. Обаче той пред сътрудниците приказва, че единствено те го оферират. На Найо му споделям това, което сме се договорили. Той ще им го съобщи. Говорим се през Найо. Ние си приказваме обществено, няма манастири, лобита, хотели. През последните месеци толкоз кавги се развихриха, госпожа Арнаудова забрани на всички от ГЕРБ да се явяват по медиите. 15 дни мълчахме ", разяснява Борисов.

" Език мой, зложелател мой. Министрите на акад. Денков са 10 дни в Америка. Представяте ли си какви командировки. С кое му преча на контактите. В дипломацията опитът има огромно значение ”, добави Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР