Вътрешният министър Бойко Рашков се яви в прокуратурата, където беше

...
Вътрешният министър Бойко Рашков се яви в прокуратурата, където беше
Коментари Харесай

Рашков пак обвини ГЕРБ за „Хемус“

Вътрешният министър Бойко Рашков се яви в прокуратурата, където беше извикан с призовка, с цел да даде сведения по делото „ Хемус “. Пред публицисти той разгласи, че се е явил, защото е получил призовка и имал да си каже значими неща с прокурора. „ Това е закон. Аз нямам никакви терзания да се явя в прокуратурата “, разгласи пред публицисти Рашов.

По думите му средствата, които са отделени за строителството на лотовете не всички са отивали за самото строителство. „ Да кажем 50-60 или 70-80 млн. лв., толкоз, колкото са били предплатено превеждани на компаниите, показали се като строители на автомагистрали. 30-40% от тях са се отделяли и са се насочвали към една политическа партия. Коя е тя прокуратурата изиска да ѝ кажа предходната седмица и аз ѝ споделих, че това е политическа партия ГЕРБ “, разгласи Рашков, само че не пожела да каже дали има доказателства за тези си изказвания.

Запитан дали е предал доказателства за тези свои изказвания, Рашков не пожела да отговори. Обвини прокуратурата в бездствие и си потегли, до момента в който публицистите го гонят с въпроси по стълбите на Съдебната палата.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР