Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на твърденията на Има такъв

...
Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на твърденията на Има такъв
Коментари Харесай

Рашков отговори: Не е вярно, че не мога да съкратя 7000 полицаи

Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на изказванията на " ИТН ", че министър председателят желал да го " скрие " от вътрешното министерство и ще го предложат за ръководител на КПКОНПИ.

" Защо ще ме крият, аз съм толкоз забележим ", сподели той пред публицисти в Народното събрание след чуването му по време на парламентарния надзор.

Той сподели още, че не е осведомен с претекстовете за издигането му за поста. Относно оставането му в Министерство на вътрешните работи също беше сбит: " Нищо не мисля, за какво би трябвало аз да мисля. Има хора, които мислят. "

Рашков отвори и на упрека на Има Такъв Народ, че в Министерство на вътрешните работи не вървяла промяната, защото не можел да редуцира 7000 служители на реда.

Репортер на Lupa.bg дочу, че Петков имал желание да постави Министерство на вътрешните работи шефа отпред на КПКОНПИ, таман тъй като не бил кадърен да наложи тежките съкращения измежду униформените. А Асен Василев пръв скръцнал против Рашков, че бави уволненията и даже бил застрашен, че няма да получи обещаните от финансовия министър 20% нараствания на заплатите за ченгетата.

" Не, това е цялостна нечиста сделка ", сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР