Вътрешната опозиция поиска оставката на Корнелия Нинова и ръководството на

...
Вътрешната опозиция поиска оставката на Корнелия Нинова и ръководството на
Коментари Харесай

Опозицията в БСП поиска официално оставката на Нинова

Вътрешната съпротива изиска оставката на Корнелия Нинова и управлението на Българска социалистическа партия към този момент публично, в писмо до Пленума на партията.

Причината - неуспех, на локалния избор, след който соцпартията отсъства в ръководството на общините в половин България, съгласно техния разбор на изборите.

Писмото е различен разбор на резултатите от изборите, изработен от представителите на вътрешнопартийната съпротива. Автор на разбора е Чавдар Георгиев - някогашен член на управлението от времето, когато ръководител на социалистическата партия беше Михаил Миков. Под документа с зов за оставки стоят подписите на 50 социалисти, измежду които на самия Миков, на президента на ПЕС Сергей Станишев, Ангел Найденов, Велислава Дърева, Георги Божинов, Красимир Янков и други. Писмото е разпратено по пощата до всички членове на Националния съвет на Българска социалистическа партия в навечерието на неделния пленум на партията, на който ще се разисква представянето на столетницата на локалния избор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР