Вътрешната опозиция няма да бутне Корнелия Нинова, тя сама ще

...
Вътрешната опозиция няма да бутне Корнелия Нинова, тя сама ще
Коментари Харесай

Антон Кутев: Корнелия Нинова сама ще се бутне

Вътрешната съпротива няма да бутне Корнелия Нинова, тя сама ще се бутне, в случай че продължава в същия дух! Тепърва ще виждаме чистка в Българска социалистическа партия.Това съобщи някогашният зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев пред Bulgaria ON AIR.

" Българска социалистическа партия позволи неточности, които костват доверието в партията. Ако за локалния избор се схванат и преглътнат разликите Манолова и Нинова - това ще бъде печеливш ход за Българска социалистическа партия ", сподели той.

„ Много пъти съм разговарял с нея, първоначално се вслушваше в думите ми повече “, разяснява Кутев държанието на Нинова.

По мотив подадената и по-късно оттеглената оставка на Нинова той е безапелационен, че: " Елементарно знание в политическата просвета е, че ръководителят на партията се избира от организацията, в случай че работи в условия на народна власт. "

Въпреки упреците Кутев призна, че има вяра в положителните планове на Нинова, че тя желае да промени партията, само че нейните визии надалеч не са това, което е нужно на левицата. " Често тя работи популистки ", дефинира някогашният зам.-председател.

„ В момента Нинова се пробва да направи Българска социалистическа партия лидерска партия. Тя прави неточности, които действително заплашват съществуването на Българска социалистическа партия, тъй като ние не сме власт, с цел да имаме целия управнически запас за това “, разяснява той.

Според него младежите, които са търсени за партията се „ хвърлят в дълбокото “ и са оставяне сами да се оправят.

Нинова търси младежите да им даде път в партията и това е вярно, сподели още Кутев, само че посочи: " различен е въпросът, че ги взема и ги хвърля в дълбокото сами да се оправят ".

Относно предложенията за кмет на София от Българска социалистическа партия, той е уверен, че те би трябвало да са " по-външни " и даде образец с кандидатурата за президент на Румен Радев. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР