Вътрешната опозиция да каже какво са правили по време на

...
Вътрешната опозиция да каже какво са правили по време на
Коментари Харесай

Гечев: Няма друга партия в България с такава вътрешна опозиция като в БСП

Вътрешната съпротива да каже какво са правили по време на акцията , къде са били и по какъв начин са помогнали на Българска социалистическа партия? Не ги видях. Въобще не се появиха. Когато такива хора броят гласовете, само че се крият и се радват на високите си придобивки, по-спокойно да разясняват. Нямат право да подлагат на критика. Това сподели в проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

По думите му вътрешната съпротива е пречела на Българска социалистическа партия и не е морално да подлагат на критика. " Не съм удовлетворен от резултата от изборите, тъй като като всеки играч желая първо място. Същевременно резултатът, на фона на участниците и медийното въздействие, не е причина да сме извънредно недоволни. Загубихме единствено един народен представител. Имахме всички учредения да чакаме по-добър резултат ", счита той. 

Според него множеството партии са получили по-малко гласове спрямо предните избори. " Българска социалистическа партия се държа професионално в обединението и направи положителни неща в обществената политика. Нашите сътрудници направиха груби неточности във външната политика, като гоненето на съветските дипломати . В 90% от случаите ръководещите партии губят от поддръжката към себе си на избори ", уточни Гечев.

Мнението му е, че Нинова не трябва да подава оставка , защото е свършила добра работа като министър и нищо съдбовно не се е трансформирало в резултата на Българска социалистическа партия.

" Огромен е казусът, в случай че тя тръгне да напуща, никой няма да води договаряния с водач в оставка. Няма друга партия в България с такава вътрешна съпротива като нашата " , означи той. И добави, че за столетницата би било самоубийствено да прави кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР