Вътрешна сигурност“ държи на трупчета“ скандални разработки за корупция срещу

...
Вътрешна сигурност“ държи на трупчета“ скандални разработки за корупция срещу
Коментари Харесай

Само във Фрог: „Вътрешна сигурност“ държи „на трупчета“ разработки срещу ченгета от СДВР и плевенската полиция

„ Вътрешна сигурност “ държи „ на трупчета “ скандални разработки за корупция против ченгета от Столична дирекция на вътрешните работи и плевенската полиция. Това оповестиха за Фрог нюз проверяващи.
Въпреки събраната информация за поредицата от корупционни схеми, в които интензивно вземат участие служители на реда, хрътките от Министерство на вътрешните работи по една или друга причина си мълчат. Оказва се, че далаверите в които вземат участие органите на реда са доста по-сериозни от тези, за които преди близо месец бяха арестувани представители на икономическа полиция от столичното 4-то районно ръководство.

Според източниците ни служителите на реда от Столична дирекция на вътрешните работи са се специализирали по линия на две незаконни посоки. Едното е схеми с имотни измами, а другото-далавери със предпазени търговски марки. Оказва се, че от последната скица са изпищели търговци от моловете, магазините по „ Витошка “ и огромните търговски обекти. В играта са включени юристи, които играят роля на медиатори. Оказва се, че в имотните измами пък са забъркани чиновници на високо равнище. Предполага се, че затова няма да се стигне до арести и разкритие на играчите.

„ Вътрешна сигурност “ разполага и с данни за това по какъв начин служители на реда от Второ районно ръководство в столицата покровителстват няколко незаконни китайски казина, прикрити като западнали кафенета. Макар и да наподобяват неугледно, на ден във всяко от тях се превъртат по половин милион лв., безапелационни са проверяващите.

Много съществени са данните за закононарушения, осъществени от съответни служители на реда в Плевен. Оказва се, че два лагера в локалната полиция управляват разнообразни наркобанди в града. Твърди се, че обстановката в района се е нажежила до краен лимит поради опита на полицейските лобитата да наложат цялостен надзор.

Както Фрог към този момент писа в самата " Вътрешна сигурност " също има проблеми, свързани с битки за превъзходство. Предполага се, че затова структурата не е ефикасна.

Екип на Фрог нюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР