Вътрешна oлимпиада по Теоретична електротехника ще се състои на 20

...
Вътрешна oлимпиада по Теоретична електротехника ще се състои на 20
Коментари Харесай

Вътрешна oлимпиада по Теоретична електротехника ще се състои в Техническия университет в София

Вътрешна oлимпиада по " Теоретична електротехника " ще се състои на 20 април, събота, от 9:00 ч., в зали 12114 и 12126, в 12-и блок на Техническия университет в София (ТУ), оповестяват от висшето учебно заведение. 

Олимпиадата ще продължи четири часа. В нея право да вземат участие имат студенти от първи, втори или трети курс на Техническия университет в София, от всички специалности.

Олимпиадата се провежда от катедрата " Теоретична електротехника " при факултета " Автоматика " на ТУ-София.

Петото кандидатстудентско студио от акцията за академичната 2024/2025 година се излъчи онлайн от Техническия университет в София, осведомят от висшето учебно заведение. В него се показаха Факултетът по превоз и Факултетът " Компютърни системи и технологии ". Гости бяха деканите на факултетите - доцент доктор инженер Красимир Неделчев и проф. доктор инженер Даниела Гоцева, преподаватели, докторанти, студенти и представители на бизнеса. 

За академичната 2024/2025 година кандидат-студентите могат да избират сред над 65 специалности. Техническият университет в София е водещо висше техническо учебно заведение в страната и района, и предлага висококачествено обучение в най-модерните и перспективни посоки на инженерно-техническите науки. ТУ - София е част и от Европейския софтуерен университет EUt+, алианс от девет университета и ще даде опция на своите студенти за образование по общи стратегии в разнообразни кампуси, и за издаване на европейска тапия.

Техническият университет в София и тази година провежда онлайн кандидатстудентски студиа, които всяка седмица се излъчват в YouTube канала на висшето учебно заведение. По време на онлайн срещите декани, преподаватели и изявени студенти показват специалностите на 14-те факултета на ТУ-София, на неговите филиали и на два колежа, и на опциите за сполучлива професионална реализация.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР