Вътрешен човек наскоро каза пред People, че романът на Брад

...
Вътрешен човек наскоро каза пред People, че романът на Брад
Коментари Харесай

Джоли ще умре от завист: Подмладеният Брад Пит излезе с новата си красива приятелка и празнува РД – Снимки)

Вътрешен човек неотдавна сподели пред People, че романът на Брад Пит с дизайнерката на бижута Инес де Рамон „ е първата сериозна връзка на артиста след развода му с Джоли. Двойката е дружно от година - за първи път папараците ги снимаха дружно на концерт на Боно преди година през ноември. И тези връзка става по-силнавсеки ден.

Вярно е, че звездите рядко се демонстрират дружно на обществени места, с право вярвайки, че същинското благополучие обича тишината. Но беше невероятно да се пропусне подобен мотив: Брад чукна 60 години на 18 декември, а Инес 34  на 19-ти.

Възрастовата разлика сред влюбените обаче е изцяло невидима. Брад постоянно наподобява като същински красавец, а до де Рамон изглеждаше двойно по-млад. И това ясно се вижда на фотосите преди звездното празненство, което артистът провежда в фешън ресторант в Лос Анджелис, решавайки да отпразнува и двата рождени дни.

За тържеството Пит избра необятни черни панталони и черна риза с еклектичен златен принт. А Инес сподели превъзходната си фигура в кремава мини рокля с лек шал в звук. Но главното не бяха тоалетите на влюбените, а техните блестящи лица.

„ Джоли евентуално умира от злоба сега “, започнаха да пишат коментатори в обществените мрежи. Напомняме, че Анджелина, за разлика от някогашния си брачен партньор, в последно време не наподобява по най-хубавия метод на фотосите на кореспонденти: тъжна, по-слаба и като че ли остаряла

Между другото, Инес и Брад взеха решение да си отделят цяла седмица почивка - сантиментални срещи, срещи с другари и отмора. Така че може би през идващите дни ще можем да се възхищаваме на тази красива двойка повече от един път. След това Пит ще се върне към работата по своя филм на снимачната площадка.

Източник: Космо.ру

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР