Вътре в училището, пред секциите видях този индивид, който е

...
Вътре в училището, пред секциите видях този индивид, който е
Коментари Харесай

Разказ от Самоков: Бат Сали води хора в секциите и следи как гласуват

Вътре в учебното заведение, пред секциите видях този субект, който е претендент народен представител на Движение за права и свободи и, който придружаваше и наблюдаваше хората идващи да гласоподават! Това споделя във Фейсбук жена на име Галина Бел , която твърди, че е била наблюдаващ на изборите в Самоков в ромската махала.

Към описа си тя прибавя и фотография на небезизвестният кандидат-депутат от Движение за права и свободи - Александър Методиев, по-известен като Бат Сали.

" Законът споделя, че той няма право да бъде даже в двора на учебното заведение. Попитах го какво прави там и получих нагли отговори и забележки, а откакто направих фотографията стана ужасно! Наобиколиха ме 20 индивида, заедно с представители от изборните комисии, които крещяха, а някои и ме побутваха ", продължава описа си дамата.

По думите ѝ служителите на реда, които са били в близост, са ѝ взели персоналната карта и са я привикали да написа пояснения за случилото се. " Аз несъмнено отхвърлих и стана заплашителен скандал. Не единствено, че не писах нищо, само че аз взех техните имена и служебни номера и несъмнено не помниха, че желаят да им пиша пояснения ", написа още тя.

И в този момент идва най-интересното - този претендент народен представител, прочут като бат Сали, в някои от секциите е получил 250 преференции при 280 дали своят вот! Този човек може на следващия ден да е народен представител и да взема решение нашите ориси - той, бат Сали! Самоков е единствено на 40 км. от София и макар ограниченията, които са взети от Министерство на вътрешните работи за тези избори се случват такива безобразия.

" Днес бях наблюдаващ на изборите в Самоков в ромската махала! Вътре в учебното заведение, пред секциите видях този субект, който е претендент народен представител на Движение за права и свободи и, който придружаваше и наблюдаваше хората идващи да гласоподават ", приключва описа си дамата.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР