Вътре има бебче – но това не е всичко. Този невероятен

...
Вътре има бебче – но това не е всичко.
Този невероятен
Коментари Харесай

Тя била във фризьорския салон, когато коремът й внезапно „оживял“ (видео)

Вътре има бебче – само че това не е всичко.

Този необикновен случай се случил в Бразилия. Бъдеща майка в напреднала бременност изуми личния състав и клиентите във фризьорски салон, когато коремът й заживя личен живот.

Жената отишла в елементарен фризьорски салон, с цел да си оправи косата.

Жената си почивала, стилист й миел косата, когато внезапно бременната дама започнаа; да крещи, когато красиво закръглената й част почнала да се извива на всички места.

Слисаните чиновници се втурнали да успокоява корема й, изцяло изумени от това, което виждали. И с право.

Това представление възхитило всички гости.

Коремът й се поклатил наляво. А по-късно надясно, преди още веднъж да се наклони наляво и признаваме, че е в действителност изумително за гледане. Макар че на бъдащата майка надали й е толкоз леко, тъй като се чува по какъв начин пъшка леко.

Всички комремчета с бебета се движат, само че този е изключително замайващ за гледане. Защо въпреки всичко се случило това?

Първо да уточним, че дамата в действителност се чувствала добре и с бременността й всичко било наред, само че по-важното по отношение на този необикновен клип по този начин или другояче е, че тя не просто чака бебе – тя чака две! Да, това видео съвършено демонстрира по какъв начин работят близнаците в утробата.

И в случай че се чувствате леко замаяни единствено като гледате, представете си по какъв начин се усеща дамата? Вероятно необикновено горда, само че и леко обезпокоена.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР